Hoe registreer ik mezelf?

Stap 1

Klik op EEN ACCOUNT MAKEN.

Stap 2

Voer uw informatie in de verplichte velden in en klik op VOLGENDE.

Stap 3

Vul het bedrijfsinstellingsformulier in en klik op VOLGENDE. De beschikbare serviceprovider in het vervolgkeuzemenu is afhankelijk van het land dat u hebt geselecteerd. Zorg ervoor dat u de serviceprovider selecteert die voor uw apparatuur zorgt.

Stap 4

Voer het serienummer en de naam van uw machine in. Het toevoegen van nieuwe machines is nog steeds mogelijk nadat u klaar bent met het maken van uw nieuwe account. Nadat u uw machines hebt toegevoegd, selecteert u VOLTOOIEN.

Stap 5

Nu uw registratie is voltooid, moet u uw e-mailadres bevestigen. Ga naar uw inbox en klik op E-MAILADRES BEVESTIGEN. Uw serviceprovider ontvangt nu een melding dat u zich bij SMARTLINK hebt geregistreerd en zal deze registratie zo snel mogelijk verifiëren.