Hoe gebruik ik het dashboard? (voor distributeurs)

WELKOMS BERICHT

Bovenaan het dashboard wordt u verwelkomd met een bericht. Alles wat uw aandacht nodig heeft, wordt hier weergegeven. Dringende berichten zijn rood.

HET MENU

Links van het dashboard vindt u het menu. U kunt dit menu uitvouwen door op het kleine pijltje onderaan te klikken.

SERVICE PANEL

Het servicepaneel geeft u snel toegang tot het serviceoverzicht. Als u bijvoorbeeld op SERVICE VERSCHULDIGD klikt, kunt u zien welke machines onderhoud nodig hebben.

TARGETS PANEL

Het doelpaneel geeft u een snel overzicht van uw voortgang en doelen die belangrijk zijn voor de prestaties van uw bedrijf.

VERBONDEN
Percentage verbonden machines ten opzichte van uw totale installatiebestand in SAP
LICENTIE
Percentage gelicentieerde machines
VERBINDING VERBROKENPercentage losgekoppelde machines ten opzichte van het totale aantal beschikbare machines in SMARTLINK
NIET GEREGISTREERDPercentage sites zonder geregistreerde gebruikers

GEZONDHEIDSPANEEL

Het gezondheidspaneel geeft de gezondheid van al uw sites aan. Het toont ook (in percentages en absolute waarden) hoe de scores worden verdeeld. Dit paneel geeft snel toegang tot het gezondheidsoverzicht, zodat u de gezondheid van uw site in meer detail kunt onderzoeken.